PODIM 2019: Jutri zvečer bo znan slovenski startup leta

Srečko Klapš Srečko Klapš
20.05.2019 16:59

Na konferenci Podim v Mariboru predstavljalo 150 zagonskih podjetij iz 33 držav

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zaključek lanskoletne konference v Mariboru  
Igor Napast

Na letošnjem podjetniško-tehnološkem dogodku Podim 2019, ki se je s predkonferenčnim dnevom začela danes, se bo predstavilo 162 zagonskih podjetij iz 33 držav. Gre za startupe v zgodnjih fazah rasti kot tudi za izkušena startup in scaleup podjetja, saj jih polovica med njimi že uspešno trži delujoče produkte in so doslej pridobila že za 45 milijonov evrov naložb.
Na konferenci Podim se bo zvrstilo 60 predavateljev, uveljavljenih mednarodnih strokovnjakov za startup podjetništvo, odprto inoviranje, digitalno transformacijo in tvegani kapital. Udeleženci se bodo lahko seznanili z izkušnjami podjetij, kot so Lyft, Uber, DHL, Google, Allianz, Audi in druga. Novost so triurne delavnice Podim Genesis, ki temeljijo na konceptu odprtega inoviranja s tako imenovanim design sprintom, kar omogoča k ciljem usmerjeno debato. Ta koncept je plod sodelovanja ekip Podima in dunajske podjetniške svetovalne agencije WhatAVenture.
Jutri zvečer pa bodo organizatorji razglasili zmagovalca izbora slovenskega startupa leta – inovativno podjetje s potencialom rasti na globalnih trgih. Finalisti za prestižni naziv slovenski startup leta 2019 so Sileo, Ollo, Lake, Hopalai in Hurra Studios. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta