Poznate pozitivne učinke matičnega mlečka?

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
17.12.2018 05:49

Matični mleček ščiti imunski sistem ter blagodejno vpliva tudi na nivo sladkorja in holesterola v krvi ter splošno dobro počutje

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Življenski tempo postaja za večino ljudi vse bolj obremenilen. Neizprosen delovnik, ki večkrat vodi do nepravilnega prehranjevanja, skrb za družino in dom, ob tem pa še želje po prostočasnih aktivnostih in potovanjih  pogosto vodijo v izgorelost, padec imunskega sistema ter s tem povezana obolenja in druge nevšečnosti.
V takšnih trenutkih iščemo rešitve, ki nam na hitro dajo občutek boljšega počutja. A te pogosto s trenutnim občutenjem boljšega zdravja povzročijo tudi neželene stranske učinke, ki lahko stanje na dolgi rok še poslabšajo.
V družbi Medex imajo rešitev za vse, ki želite sebe in svoje najbližje zaščititi pred naštetimi življenjskimi izzivi. Spoznajte matični mleček in bogato paleto preverjenih izdelkov Medex, ki ga vsebujejo.
Prenesite si pdf snopič in preberite več tudi o slovenski raziskavi pozitivnega delovanja matičnega mlečka na celo telo.


Naj bo letošnja zima zdrava in obvladljiva, vaša družina pa pripravljena na izzive snežnih dni z izdelki Gelée royale iz Medexa!

Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.