Radio 1 in DM v dobrodelnem maratonu zbrala več kot milijon evrov

STA, Gr.G.
23.12.2020 13:17
Radio 1 in DM sta v dobrodelnem maratonu 28 ur dobrodelnosti za socialno šibke družine zbrala 1.037.313,54 evrov. Rekordna donacija bo številnim družinam omogočila, da bodo v leto 2021 vstopili z manjšim finančnim bremenom, so zapisali.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kljub spremenjenim razmeram zaradi epidemije covida-19 je tudi tokratni dobrodelni maraton potekal podobno kot prejšnja leta. Anja Ramšak, Jana Morelj in Miha Deželak so z Denisom Avdićem na čelu neprekinjeno oddajali celih 28 ur. S pomočjo znanih gostov so poslušalce in gledalce ob upoštevanju varnostnih ukrepov zabavali virtualno.

DM je k skupnemu znesku prispeval 45.000 evrov, ki so jih s pomočjo kupcev zbrali na dobrodelni petek in zbranimi donacijami v prodajalnah.

V letošnjem letu so stiske ljudi še toliko večje. "Mi bi to narediti tudi, če bi zbrali 50 evrov. Daš vse od sebe in na koncu si rečeš, pač dal sem vse od sebe in si nimam kaj očitati. Si pa vsako leto želimo seveda zbrati več. Letos pa še posebej, ker je letošnje leto, kot opažamo po elektronskih sporočilih, res najhujše doslej," je povedal Avdić.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta