Roman Končar napadel Eriko Žnidaršič, ta ga sprašuje: "V imenu katerega podjetja ste klicali na blagovne rezerve?"

A.L.
04.05.2020 11:53

Voditeljica Tarče sprašuje Končarja: "Bi vas pa na tem mestu vprašala, v imenu katerega podjetja ste klicali na blagovne rezerve? Kaj ste ponujali? Za kakšno ceno?"

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rok Mlinar

"Vaš nečloveško-zlobno-grobi in arogantno-nasilni presek ubesedenih misli, ki jih je (tudi) z vami pojasnjevalno delil minister slovenske vlade, gospod Tonin (v tv oddaji 'Tarča', dne 30.04.2020), o njegovi mami, ni nič drugega kot izraz vaše nečlovečnosti, vaše orgastične zlobe, vaše značajske spačenosti in popolne neolikanosti, ki meji na vse tisto, kar si neka javna oseba vaše profesionalne provenience nikoli ne bi smela privoščiti. (...) Sram me je za Vas in v dno duše me je sram, da je osebkom Vašega kova dovoljeno delo, katerega opravljate," se glasi del besedila, ki ga je po četrtkovi Tarči na družbenih omrežjih delil igralec Roman Končar. V njem kritizira voditeljico Eriko Žnidaršič, ki se je na njegove očitke že odzvala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta