Se še spomnite njegove afere? Zdaj je kandidat Šarčeve stranke za župana

B.P.
07.11.2018 11:16

"Šarčeva stranka torej daje priložnost človeku, ki se ni pokesal svojih dejanj ali besed."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ivan Simčič
Robert Balen

"Kandidiram za Župana Občine Ilirska Bistrica, ker menim, da lahko samo dobra dela in pozitivna energija prinese naši občini skupno dobro in medsebojno spoštovanje. Delovanje v javno dobro in splošno družbeno korist mi je zelo blizu, zato bom po svojih močeh deloval za boljši jutri naših občanov. Pri svojem dosedanjem delu sem spoznal, da nam bo samo pozitiven odnos do dela z medsebojnim spoštovanjem in zaupanjem prinesel gospodarski napredek in družbeni razvoj," lahko preberemo na spletni strani Liste Marjana Šarca. To so sicer besede nekdanjega poslanca Ivana Simčiča, ki je po aferi s spričevalom hitro šel v (politično) pozabo.
Čeprav se je Simčiču zaradi očitkov o ponarejanju spričevala pred leti odrekla stranka DeSUS, zaradi česar je tudi ostal med samostojnimi poslanci do zaključka skrajšanega mandata 2011-2014, je sedaj zatočišče očitno našel v vrstah Šarčeve stranke. Iz LMŠ sporočajo, da jih je Simčič seznanil s preteklimi dilemami v zvezi z njegovim spričevalom ter da je tudi predložil potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo, da ni v kazenskem postopku. Ob tem pa ne gre pozabiti, da je Simčič ob izbruhu afere trdil, da se mu godi krivica in da so očitki proti njemu načrtovan medijski konstrukt.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta