Takšno vreme nas čaka prve dni aprila

STA, VČ
31.03.2019 12:49
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Natalija Jurše

Danes je jasno, popoldne bo ponekod pihal veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 21, na Goriškem okoli 23 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V ponedeljek bo večinoma sončno. Čez dan bo pihal vzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Jutranje temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem okoli 8, najvišje dnevne od 16 do 20, na Primorskem do 22 stopinj Celzija.
Obeti: V torek bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Pihal bo vzhodni veter, na Primorskem večinoma šibka burja. V sredo se bo oblačnost povečala, občasno bo tudi rahlo deževalo.
Vremenska slika: Nad večjim delom Evrope je območje visokega zračnega tlaka. Od vzhoda priteka k nam razmeroma topel in suh zrak. Napoved za sosednje pokrajine: Danes in v ponedeljek bo pretežno jasno. Pihal bo veter vzhodnih smeri, v Kvarnerju šibka burja.
Biovreme: Vremenski vpliv bo ugoden in spodbuden.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta