(TOTI LIST) Cerarjevo pismo preobrata

Ciro Merar
03.06.2019 08:07
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miro Cerar se osvežen in pomlajen vrača med nas. 
Dnevnik

Objavimo, kar drugi zamolčijo, in tako je tudi tokrat, ko se skorajda vsi bojda resni slovenski mediji ukvarjajo s komisarsko zgodbo. Če ste mislili, da je s stranko SMC po vnovičnem volilnem porazu konec, se motite. Kot nam je uspelo izvedeti v prejšnjem tednu, je klima v SMC povsem mirna, njeni člani si še nikoli niso bili tako blizu, vodstvo stranke pa ima vse pod nadzorom. Kot poudarjajo, so edina stranka, ki je na evropskih volitvah pridobila poslanca v državnem zboru. Da je optimizem v stranki na vrhuncu, dokazuje tudi pismo (hranimo ga v uredništvu), ki ga namerava predsednik SMC Miro Cerar v prihodnjih dneh javno objaviti. Pismo v nadaljevanju objavljamo seveda prvi in edini, nelektorirano, v avtentični obliki.

***

Spoštovani volivci,

kaj je z vami? V čem je vaš problem? Tega ne pišem vam, mojim dragim 7538 volivcem, ki ste obkrožili SMC na evropskih volitvah in mi ostali zvesti, ampak vam, 294.025 konvertitom, ki ste me leta 2014 podprli in omogočili najsvetlejšo in največjo volilno zmago v zgodovini Slovenije. Res, v čem je vaš problem? Zakaj se obračate po vetru? Zakaj menjavate stranke kot spodnje perilo? Lani, na volitvah v državni zbor, vas je ostalo le še 86.868. Komu ste se prodali? Marjanu? Luki? Dejanu? Alenki? Ali celo Janezu? Vaše početje je nedopustno. Prizadeli ste me. Razočarali.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta