V Mariboru cepljenje poteka nemoteno, še naprej sprejemajo prijave

Vida Božičko Vida Božičko
12.03.2021 10:37
Cepljenje v Mariboru poteka nemoteno, še naprej sprejemajo prijave. Vsi, ki pa se cepljenja ne nameravajo udeležiti in so se nanj prijavili, naj to nemudoma sporočijo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Igor Napast

Iz Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor so sporočili, da veljajo vse prijave za cepljenje, ki so prispele do zdaj. Prijave še naprej sprejemajo osebni zdravniki, možna je tudi prijava preko aplikacije, med 7. in 15. uro pa se za cepljenje lahko prijavite tudi po telefonu na številki 02/ 22 86 200 ali po elektronski pošti cepljenje.covid@zd-mb.si. 

"Ob prijavi obvezno navedite ime, priimek, datum rojstva in kontaktno telefonsko številko. Nepopolnih prijav žal ne bomo mogli upoštevati," še sporočajo. O terminu cepljenja bodo posamezniki obveščeni preko SMS-sporočila, časovni potek pa je odvisen od števila prejetih odmerkov cepiva. 

Vse, ki so na cepljenje naročeni, pa se tega ne bodo mogli udeležiti, še naprošajo, naj to nemudoma sporočijo. Lahko po telefonu na številko, ki je namenjena tudi za naročanje, ali pa po elektronski pošti odpoved.covid@zd-mb.si. "Tako bo lahko vaš odmerek cepiva dobil naslednji pacient v čakalni vrsti za cepljenje," so še zapisali.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta