(VIDEO) Na celjskem sejmišču se začenja erotični festival Eroticland, med gosti veliko znanih imen

GR.G.
29.11.2019 10:52
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Že na novinarski konferenci, med predstavitvijo novosti, je bilo vroče.
Gregor Grosman

Popoldne se na celjskem sejmišču začenja vroče dogajanje, tako obljubljajo organizatorji letošnjega Eroticlanda, ki se bo zaključil v soboto. Erotični festival bo v dveh dneh gostil veliko znanih imen industrije filmov za odrasle, med njimi izstopa italijanski žrebec Rocco Siffredi, družbo pa mu bodo delali Veronica Avluv, Christiana Cinn, srbska porno zvezdnica Cherry Kiss, pa Laura Fiorentino, Martina Smeraldi, obdarjeni temnopolti Franco Roccaforte, izkušeni režiser Michael Stefano, poljska Venera Amandha Fox in tetovirana novinka Lisa Amane.
{embed_youtube}https://youtu.be/s4FjVvCRxv8{/embed_youtube}
Polnoletni obiskovalci, med katerimi je po besedah organizatorja okoli polovica žensk, si bodo lahko ogledali številne šove ter se udeležili tudi posebnih delavnic. Cilj prenovljenega koncepta, ki sejem spreminja v festival erotike, je pričarati dobro počutje. Vzdušje naj bi bilo tako bolj podobno obisku koncerta ali diskoteke, z veliko avdio-vizualnimi učinki, lučmi, ognjem in drugimi vizualizacijami. Erotika pa bo seveda vključena v vse nastope in je gotovo ne bo primanjkovalo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta