Vlado Šega ostro o položaju Dravskih elektrarn: "Na vsak naš zaslužen evro gre v Ljubljano poldrugi"

DR
08.01.2019 19:03

Predsednik sveta delavcev Dravskih elektrarn Maribor in predsednik združenja svetov delavcev Slovenije je danes na facebooku objavil kritično, ostro razmišljanje o stanju Dravskih elektrarn, njihovem položaju znotraj HSE, (ne)moči argumenta v slovenski energetiki in (ne)pogumu mariborske politike

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

"Ni za odpirat šampanjce, je pa zanimiv mejnik. Letos bomo prebili poldrugo milijardo, ki je odtekla iz DEM po širni Sloveniji, tja od nastanka holdinga. Seveda po tem, ko nam bo krovna družba HSE pobrala še ves lanski dobiček. Da ga ne bi, se ni za bati, brez skrbi, ga bo, in to do zadnjega centa," začne svoje razmišljanje na facebooku Vlado Šega, predsednik sveta delavcev Dravskih elektrarn Maribor in predsednik Združenja svetov delavcev Slovenije. Lani jeseni je bil kandidat Levice za mariborskega župana.

Vlado Šega
Andrej Petelinšek
100 let hidroelektrarne Fala iz verige dravskih elektrarn
Sašo Bizjak
Politiki se radi pridejo v DEM fotografirat ob kakšni obletnici, tako je bilo ob 70 obletnici hidroelektrarne Mariborski otok in 40 obletnici hidroelektrarne Formin. 
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta