Zakaj je z družbenega omrežja Twitter izginil profil finančne uprave?

A.L.
24.04.2020 14:14

Šlo naj bi za napako, ki bo kmalu odpravljena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Uporabniki Twitterja se sprašujejo, kaj se je zgodilo s Twitter računom Finančne uprave Republike Slovenije (FURS), s katerim so tamkajšnji uslužbenci večkrat opozorili nase. Nekoč aktiven profil danes ne obstaja več, zato smo se po odgovore obrnili na FURS. Tam pojasnjujejo, da račun ni izbrisan, situacija pa, upajo, da bo kmalu rešena.
{twitter}https://twitter.com/uporabnastran/status/1253642796260569096{/twitter}
"Nismo ukinili računa na Twitterju; včeraj smo med aktivnostmi na Twitterju popravili nekatere podatke v profilu - konkretno datum ustanovitve FURS -  in zato nas Twitter ni več prepoznal kot polnoletne ter nam zaklenil račun. Takoj smo začeli zadevo urejati, a žal še čakamo, da nam ga odklenejo. Upamo, da bo to čim prej," so sporočili.
Kot dodajajo, se vse informacije, ki ljudi zanimajo, še vedno najdejo na spletni strani finančne uprave, na spletni strani www.gov.si, "novinarje in nekatere interesna združenja obveščamo po elektronski pošti, informacije seveda objavljamo tudi na naši Facebook strani".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta