Zaradi Popoviča naj bi završalo v stranki SMC, kaj bo storil Počivalšek?

DR
07.09.2020 22:18

Vidna članica SMC in pravosodna ministrica Lilijana Kozlovič naj bi celo resno razmišljala o odstopu s funkcije in izstopu iz stranke. Je pričakovati podoben razkol kot v stranki DeSUS?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nekdanji dolgoletni koprski župan Boris Popovič
Tomaž Primožič/FPA

Potem ko so nekateri mediji poročali, da bi lahko mesto državnega sekretarja na gospodarskem ministrstvu pripadlo nekdanjemu kontroverznemu koprskemu županu Borisu Popoviču, naj bi v vrstah stranke SMC po poročanju portala 24ur završalo. Ob tem pišejo, da bo moral gospodarski minister in predsednik SMC Zdravko Počivalšek svoje kadrovske načrte zagovarjati pred poslanci SMC.
Vidna članica te stranke in pravosodna ministrica Lilijana Kozlovič, tako 24ur, naj bi celo resno razmišljala o odstopu s funkcije in izstopu iz stranke SMC, ki jo je v zadnjih letih zapustilo že kar nekaj vidnih članov. Kot je znano, Kozlovičeva je vrsto let delala v domačem Kopru, tako da politiko Borisa Popoviča zelo dobro pozna.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta