(FOTO in VIDEO) Navijači še v živo pozdravili Josipa Iličića

ŠR
05.10.2022 17:35

Ne v Ljudskem vrtu, napadalnega vezista, ki je danes podpisal triletno pogodbo z vijoličastimi, so predstavili v nakupovalnem središču.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Josip Iličić je v Mariboru!
Andrej Petelinšek

Nekoliko drugače kot običajno so v NK Maribor predstavili novo okrepitev. Predstavitveno novinarsko konferenco so iz Ljudskega vrta preselili v nakupovalno središče Europark, kjer so povratnika v Ljudski vrt lahko pozdravili tudi navijači.

Ker taka okrepitev pač ne pride vsak dan. Po 12 letih se je med vijoličaste vrnil Josip Iličić. Z najuspešnejšim slovenskim klubom, ki ga je poleti leta 2010 izstrelil na evropsko sceno, je podpisal pogodbo do leta 2025.

Uradno: Josip Iličić se je vrnil v Maribor, vijoličasti s 34-letnim virtuozom podpisali dolgoročno pogodbo

Tik pred prihodom Iličića pred zbrane je športni direktor Maribora Marko Šuler pojasnil, da 34-letnika ni bilo lahko pripeljati v Maribor. "Za nami je veliko neprespanih noči, ogromno novih prijemov, toda Josipa smo uspeli prijeti, privezati in zdaj je v Mariboru," je dejal Korošec.

"Jojo viola" je odmevalo v Europarku, potem ko je na oder ob spremstvu Marcosa Tavaresa prišel Kranjčan. "Vsem skupaj bi se rad zahvalil. To je zame poseben dan. Nogometaš zaradi takšnih stvari igra nogomet z večjo voljo in veseljem. Eno zgodbo sem tukaj začel, nažalost je takrat nisem končal. Vrnil sem se, da v tem klubu pustim nek pečat," je uvodoma dejal Josip Iličić. O množičnem sprejemu v Europarku in podpori pristašev vijoličastih pa je povedal: "Kar ima Maribor, s tem se lahko v tujini pohvali malo klubov. Vsa čast!"

Andrej Petelinšek

Več sledi na vecer.com/sport ter v četrtkovem Večeru.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta