Liga prvakov: Oblak brez osmine finala

ŠR
27.10.2022 11:19

Zgrešena enajstmetrovka in prečka po odbitku sta v zadnji minuti dvoboja proti Bayerju (2:2) Atleticu odvzeli možnost za napredovanje

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Janu Oblaku in druščini ostaja le še boj za evropsko ligo.
REUTERS

Rezultat je bil 2:2, zmaga za Atletico nujna, v 98. minuti pa dosojena enajstmetrovka. A strel Yannicka Carrasca je Bayerjev vratar ubranil, odbitek je Saul Niguez poslal v prečko, tretji strel Madridčanov pa se je prav od Carrasca spet odbil mimo gola. In tako je Jan Oblak dokončno ostal brez osmine finala. Tja se je iz te skupine ob Bruggeu prebil še Porto, v sredo je napredoval še Liverpool, že v torek Real Madrid, Chelsea, Manchester City, PSG, Borussia Dortmund in Benfica, po uvodnih štirih krogih pa ob že omenjenem Bruggeu Napoli in Bayern.

Rezultati 5. kroga, sreda - skupina A: Ajax - Liverpool 0:3, Napoli - Rangers 3:0; vrstni red: Napoli 15 točk, Liverpool 12, Ajax 3, Rangers 0; B: Brugge - Porto 0:4, Atletico - Bayer 2:2; vrstni red: Brugge 10 točk, Porto 9, Atletico 5, Bayer 4; C: Inter -Viktoria 4:0, Barcelona - Bayern 0:3; vrstni red: Bayern 15 točk, Inter 10, Barcelona 4, Viktoria 0; D: Tottenham - Sporting 1:1, Eintracht - Marseille 2:1; vrstni red: Tottenham 8 točk, Sporting in Eintracht po 7, Marseille 6.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta