Nekdanji ganski reprezentant Atsu med žrtvami potresa v Turčiji

STA
18.02.2023 09:52

Atsu naj bi živel v luksuznem 12-nadstropnem stanovanjskem bloku Rönesans Rezidans, ki se je v potresu prevrnil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Nekdanji ganski nogometni reprezentant Christian Atsu je med žrtvami uničujočega potresa v Turčiji. Kot je povedal njegov zastopnik, so Atsujevo truplo našli izpod ruševin kompleksa, kjer je živel.

Da je nogometaš Hatayspora v turški prvi ligi pogrešan, so mediji poročali že kmalu po potresu z magnitudo 7,8, ki je 6. februarja stresel Turčijo in Sirijo, v njem pa je po doslej znanih podatkih umrlo vsaj 43.000 ljudi. A kasneje so se pojavile informacije, da naj bi Ganca rešili izpod ruševin.

Reuters

Te so se izkazale za neresnične, saj je njegov menedžer Mura Uzunmehmet v soboto povedal, da so nekdanjega nogometaša Chelseaja in Newcastla našli mrtvega v ruševinah v mestu Antakya v pokrajini Hatay.

"Našli so njegovo truplo. Zdaj iščejo njegove osebne predmete, našli so tudi njegov telefon," je smrt 31-letnega nogometaša potrdil Uzunmehmet.

Atsu naj bi živel v luksuznem 12-nadstropnem stanovanjskem bloku Rönesans Rezidans, ki se je v potresu prevrnil. Turška policija je prejšnji teden med poskusom odhoda v Črno goro aretirala vodjo gradbenega podjetja, ki je gradilo stavbo, je medtem poročala turška tiskovna agencija Anadolu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta