(VIDEO) Velika okrepitev za Hajduk: Na Poljud se je vrnil hrvaški zvezdnik

J.K.
19.01.2024 15:44

Na svetovnem prvenstvu leta 2018 je bil eden ključnih igralcev, gola je dosegel v polfinalu in v finalu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

V hrvaški nogometni klub Hajduk iz Splita se je vrnil zvezdnik Ivan Perišić. Do konca sezone bo dres prve ekipe hrvaškega prvenstva nosil kot posojen igralec londonskega Tottenhama, ki po poškodbi na 34-letnega Hrvata ne računa več. Kot poročajo Sportske novosti, bo po izteku pogodbe Perišić ostal v Hajduku. 

Dolgo se je omenjala možnost vrnitve v svoj matični klub, za katerega je v mladinskih selekcijah igral met letoma 2000 in 2006, od koder je šel v Francijo in kasneje Belgijo. Navijači so ga že dolgo s sloganom "Ivan, čas je" pozivali, da se vrne. 

Reuters

Nase je Perišić opozoril v nemški Bundesligi, najprej v dortmundski Borussii, kasneje še v Wolfsburgu. Leta 2020 je z Bayernom osvojil ligo prvakov.  Za hrvaško izbrano vrsto je debitiral leta 2011. Na svetovnem prvenstvu 2018. je bil eden ključnih igralcev, gola je dosegel v polfinalu in v finalu. 2022. je vatrenim pomagal do bronaste medalje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta