(VIDEONAPOVED) Ante Šimundža: Kazen smo sprejeli, nismo pa je pozabili

Marko Kovačevič Marko Kovačevič
24.05.2024 17:01

Trener nogometašev Maribora potegnil črto pod pravkar končano sezono v prvi ligi in že začel s pripravo na evropsko poletje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Preden se je odpravil na oddih, je strateg vijoličastih spregovoril za Večer.
Andrej Petelinšek

Preden se je odpravil na oddih, se je ozrl še nazaj, s sodelavci pripravlja podrobnejšo analizo, kaj je prinesla pravkar končana sezona v prvi ligi. Da leto brez lovorike za klub, kot je NK Maribor, ne more biti uspešno, je potrdil, a hkrati opazil dovolj dobrega, da proti novim izzivom pogleduje optimistično. "Temelji  so. V vsaki stvari, ki se ti zgodi v življenju, so plusi in minusi. Enako je v športu. Nikoli ni samo plus, nikoli samo minus. S sezono brez lovorike nismo zadovoljni, nam je pa pomlad dala optimizem. Postavili smo dosti temeljev, na katerih lahko gradimo," nam je dejal Ante Šimundža.

Trener nogometašev Maribora se je v intervjuju za Večer razgovoril o (ne)uspešni sezoni, temeljih za prihodnost, transformaciji Josipa Iličića, turških vlagateljih, kaznih disciplinskega sodnika NZS, sodnikih v slovenski ligi in v finalu lige prvakov ... 

Obsežen pogovor preberite jutri v tiskanem Večeru in na www.vecer.com/sport. Vabljeni k branju!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta