Od petka nova prodajalna Trgovin Jager v Ormožu

Damijan Toplak Damijan Toplak
24.07.2024 03:00

To je že 44. prodajalna v Jagrosovi mreži, napovedujejo širitev tudi na Dolenjsko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Predali so ček za 1000 evrov.
Trgovine Jager

Pretekli petek je podjetje Jagros (Trgovine Jager) iz Rogaške Slatine odprlo novo poslovalnico v Ormožu, in sicer na naslovu Hardek 34 i. Trgovino so odkupili od družine Zemljič, ki je imela v njej franšizno prodajalno Tuš, ter jo v manj kot mesecu dni temeljito prenovili. Tako na prodajni površini približno 1250 kvadratnih metrov kupcem ponujajo živila, sveže meso in kruh iz Ptujskih pekarn ter široko ponudbo lokalnih proizvodov na posebni polici v obliki kozolca. V ponudbo so dodali tehnični oddelek, kjer ponujajo vse za dom, obnovo in kmetijstvo.

Družina Jager ob otvoritvi: skrajno levo Boštjan Jager, skrajno desno Franc Jager in Aleš Jager
Trgovine Jager

Družinsko trgovsko podjetje Jagros širi trgovsko mrežo v krajih, kjer še niso prisotni in s širšo ponudbo izpolnjuje potrebe lokalnega prebivalstva. Ob otvoritvi so Vrtcu Ormož podarili bon v višini 1000 evrov, samo otvoritev pa je popestril nastop Matjaža Javšnika.

Zbrane je nasmejal igralec Matjaž Javšnik.
Trgovine Jager

Trgovine Jager danes sestavlja 900-članski kolektiv, ki se zaradi širitve poslovanja konstantno veča in dopolnjuje, trenutno so tudi v večji investiciji v novi logistični center v Hočah pri Mariboru in gradnjo dveh poslovalnic na Dolenjskem - na Mirni in v Šmarjeti. Trgovine Jager so na trgu že 35 let in imajo trenutno 44 poslovalnic. Podjetje Jagros iz leta v leto povečuje prihodke, lani jih je bilo že 232 milijonov evrov, ob tem so imeli tudi 15,7 milijona evrov čistega dobička. Lani je bilo povprečna bruto plača zaposlenega blizu 1850 evrov, letos pa so zaposlenim izplačali tudi 2000 evrov neto regresa. Njihove PPS - Pekarne Ptuj, ki so jih kupili leta 2019 po končani prisilni poravnavi, so lani z 80 zaposlenimi imele že 7,4 milijona evrov prihodkov in 445 tisoč evrov čistega dobička.

Prvi kupci v novi ormoški trgovini
Trgovine Jager
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta