V Cerkvenjaku bo 24 stanovanj

Franc Bratkovič
28.02.2024 10:00

Benediško podjetje Juven, ki je pred nekaj leti v Cerkvenjaku zgradilo en dvanajststanovanjski stolpič, znova gradi

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V Cerkvenjaku gradijo dva stanovanjska stolpiča s skupaj 24 stanovanji. Vsakemu stanovanju pripadata še dve parkirni mesti.
Franci Bratkovič

Podjetje Juven iz Benedikta, ki je pred nekaj leti v Cerkvenjaku zgradilo en dvanajststanovanjski stolpič, v Cerkvenjaku znova gradi in je tudi investitor dveh stanovanjskih stolpičev, v katerih bo 24 novih stanovanj. Vsakemu stanovanju bosta pripadala tudi dva urejena parkirna prostora in shramba. Tudi lokacija stolpičev je na zelo zanimivi in razgledni točki.

Načrtovano gradnjo jim je, kot je povedala Jožica Bratuša, direktorica in lastnica podjetja, nekoliko otežil zavod za kulturno dediščino, saj so morali načrte prilagoditi zahtevam zavoda, kar jim je začetek gradnje zamaknilo za pol leta.

Kot načrtujejo v podjetju Juven, bosta stolpiča dokončana eden do konca julija in drugi do konca avgusta letošnjega leta. Nekaj stanovanj je že rezerviranih. Lahko zapišemo, da gre za podjetje z uglednim renomejem, kar dokazuje samo v Benediktu zgrajenih deset stanovanjskih stolpičev in okrog petdeset hiš na ključ. Tudi delavci in podizvajalci so stalni in so domačini.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta