Alya razkrila, kaj najraje počne zjutraj, takoj ko se zbudi. Uganete?

13.08.2021 10:20
Nekateri so jutranji tipi. Naša priljubljena pevka je še pred svitom že zelo aktivna.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Kako začnete svoj dan? Kava? Seks? Časopis? Vsak ima svoj jutranji ritual, le da se enih svojih lotijo ob urah, ki se drugim zdijo boleče neprijetne. O svojih jutrih je s svojimi spletnimi sledilci razpravljala tudi naša pevka Alya. Pred dnevi je razkrila, da se je  vrnila v Dalmacijo, kjer večino leta živi, saj koronavirus njene poletne koncertne načrte v domovini močno kali. Napisala je, da je razočarana in žalostna, a se je medtem očitno že nekoliko potolažila in presedlala na druge teme.  

"Obožujem jutra. Priznam, nikoli nisem bila jutranji človek, vedno sem se s težavo zbujala pred osmo … Pa sem se enkrat odločila, da tej navadi naredim konec. No, zdaj vstajam ob 5.00 uri zjutraj, meditiram, zajtrkujem, si vzamem čas zase, skratka dan začnem tako kot si ga začrtam. Boste verjetno rekli: hja na dopustu je vse lažje … res je, vendar se moj ritem ne spremeni tudi izven dopusta. Vse se da, če se hoče," pravi Alya. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta