(FOTO) Vročinski val! Ste videli, v kako atraktivnih kopalkah se Alya nastavlja morju?

D.Ži
23.06.2021 11:35
Najbolj sončno in poletno dekle slovenske scene te dni kar žari od poletne evforije in veselja do življenja.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sandi Fišer

Kdo je najbolj poletno dekle na slovenski glasbeni sceni? Ni potrebno prav dolgo razmišljati. Alya! Že ob njenem imenu se nam naslikajo plaža, morje in koktajli, tudi zato ker je skozi leta nanizala kar nekaj poletnih glasbenih uspešnic in ker se ob ogledu njenega instagramovskega profila zdi, da je vedno sončno in vroče. Da Ayla kar lep del preživi ob morju, vsaj ko razmere to dopuščajo, že vemo. Tudi to, da naj bi njen partner imel hrvaške korenine in da dvojica veliko časa preživi v svojem drugem domu v Dalmaciji.  

S poletnimi utrinki simpatično navihana Alya tudi letos ne skopari. Kar nekaj seksi položajev v kopalkah smo v zadnjih tednih že videli. Še najbolj nam je všeč tista fotografija, na kateri Alya v vročih kopalkah z volančkom poseda ob morju. "Palme in valovi me kličejo tja, odnesla bi domov ta košček sveta," je pripisala in z opravo razvnela domišljijo svojih številnih oboževalcev. 

Tudi tisti njen obmorski sprehod v kopalkah z zanimivimi srebrnimi detajli ni ostal neopažen. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta