Angelina Jolie končno razkrila, zakaj se je ločila: "Bila je to smiselna odločitev"

D.Ži
22.06.2020 09:31

Hollywoodska zvezdnica je za indijski Vogue spregovorila o zelo boleči temi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Štiri leta so že minila, kar je Angelina Jolie vložila zahtevo za ločitev od Brada Pitta, zdaj pa je končno spregovorila, zakaj se je odločila za konec enega najbolj občudovanih zakonov v Hollywoodu. V intervjuju za Vogue India je 45-letna igralka razkrila, da se je za ločitev v glavnem odločila zaradi njunih šestih otrok. "Ločila sem se v dobro družine. Bila je to smiselna odločitev," je dejala za priljubljeno modno revijo. "Še naprej se osredotočam na celjenje duševnih ran. Nekateri so izkoristili moj molk in otroci o sebi v medijih vidijo laži, zato jih opominjam, da so oni tisti, ki poznajo resnico in imajo svoje lastne možgane. Gre za šest zelo pogumnih in zelo močnih mladih," je dejala. 

Profimedia
Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt and Knox Leon Jolie-Pitt 'Maleficent: Mistress of Evil' film premiere, London, UK - 09 Oct 2019, Image: 475979842, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Anthony Harvey/Shutterstock Editorial/Profimedia
Anthony Harvey/Shutterstock Editorial/Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta