Angelina Jolie na romantični večerji s 15 let mlajšim glasbenikom. Nato sta odšla v njegovo vilo ...

29.09.2021 11:00
Ničesar še nista uradno potrdila, a vse kaže na to, da je svetovna estradna scena dobila nov zelo zvezdniški parček.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Angelina Jolie je bila s strani paparacev "zasačena" na romantični večerji z glasbenikom The Weekndom v znani restavraciji Giorgio Baldi v Santa Monici. Dvojico so skupaj opazili nekaj mesecev po tem, ko so se začele širiti govorice o njuni romanci. Uradno sicer nista še ničesar potrdila. 

Profimedia

46-letna Angelina in 31-letni The Weeknd se očitno družita vedno pogosteje, dve uri sta klepetala in jedla v zasebnem delu restavracije, kjer ju nihče ni motil. Prišla sta ločeno, a sta restavracijo nato zapustila skupaj in se odpeljala do njegove vile v Bel-Airu. Kaj se je nato dogajalo za zidovi, vesta le zvezdnika. 

Profimedia

Weeknd, sicer s pravim imenom Abel Tesfaye, in Angelina sta bila prvič skupaj v javnosti v Los Angelesu konec junija letos, ko sta se družila v Santa Monici, takrat sta se domov odpravila ločeno.

Profimedia

Nihče ni do takrat vedel, da se sploh poznata. Zanimivo je, da jo je glasbenik omenil v eni izmed svojih pesmi in jo primerjal s svojo bivšo punco Seleno Gomez. Seleno so sicer leta 2016, ko sta bila Angelina in Brat še poročena, povezovali s Pittom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta