Novi škandal na pohodu: Angelina Jolie sodišču predložila dokumente o družinskem nasilju Brada Pitta

D.Ži
19.03.2021 09:30
Svoj čas najlepši hollywoodski par v dolgi in skrajno neprijetni ločitveni vojni dosega novo fronto. Brad Pitt očitke o nasilništvu zavrača.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Angelina Jolie je sodišču predala dokumente, v katerih je omenjeno tudi družinsko nasilje v povezavi z Bradom Pittom, njenim bivšim možem. Minuli petek predani dokumenti namigujejo, da so igralka in otroci pripravljeni predložiti dokaze o tej trditvi. Kot piše US Magazine, je izjave pred sodiščem pripravljenih dati vseh šest otrok. 

epa

Neimenovan vir iz neposredne bližine Brada Pitta je medijem dejal, da ne gre za nič drugega kot le še en poskus, kako škoditi hollywoodskemu zvezdniku. "V zadnjih štirih letih in pol je bilo veliko Angelininih trditev, ki so se izkazale za neutemeljene," trdi vir in dodaja, da naj bi Angelina že prej otroke uporabljala zato, da bi škodila bivšemu. 

Profimedia

Svoj čas najbolj oboževan par na svetu se je spoznal med snemanjem filma Gospod in gospa Smith leta 2004, ko je on še bil v zvezi z Jennifer Aniston. Poročila sta se leta 2014, dve leti kasneje pa je zakon razpadel. Mučni ločitveni postopek še traja, v glavnem zaradi zahtev za skrbništvo, saj si Angelina otroke želi zgolj zase. Trenutno zanje skrbita deljeno, kar ni posebna težava, saj živita manj kot kilometer narazen. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta