(FOTO) 33. najboljša igralka sveta na Instagramu marljivo gradi in ohranja imidž teniške lepotice

D.Ži
21.01.2022 07:00

To, da so tribune na tekmah Camile Giorgi zmeraj tako polne, skoraj zagotovo ni naključje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Tenisačica Camila Giorgi ima na odprtem prvenstvu Avstralije zelo veliko oboževalcev. Ne samo zaradi svojih teniških veščin. 

Pravijo, da so na njenih tekmah na WTA turnirjih tribune nadpovprečno polne, nič drugače pa ni bilo na prvem grand slamu sezone v Melbournu, kjer se je Camila uvrstila v tretji krog in tako izenačila svoj najboljši rezultat na OP Avstralije. Danes je sicer izgubila s prvo nosilko turnirja in prvo igralko sveta, domačinko Ashleigh Barty (2:6, 3:6) in se poslovila od turnirja. Najbolj se je spominjamo iz Wimbledona 2018, ko se je uvrstila v četrtfinale.

30-letna Italijanka je trenutno 33. najboljša teniška igralka sveta, pogosto je slišati tudi, da je ena najbolj privlačnih na teniški sceni.

Da ji ob takem laskanju ni prav nič nerodno, dokazuje njen profil na Instagramu, kjer marljivo gradi in ohranja imidž teniške lepotice. Kako izjemen je pogled na njen virtualni zid, se prepričajte sami. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta