(FOTO) Atraktivna punca košarkarskega zvezdnika postala del zgodovine Playboya

D.Ži
25.02.2021 08:28
Izabela Guedes ni sramežljivo dekle. S svojimi čari je tako zelo osvojila bralce in uredništvo legendarne moške revije, da so jo razglasili celo za svojo kraljico zime 2021.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Brazilska manekenka Izabela Guedes je nedavno postala del vznemirljive zgodovine hiše Playboy. V začetku meseca je lepotica, ki je od lani v zvezi s košarkarskim zvezdnikom kluba Orlando Magic Aaronom Gourdonom, postala prvo dekle z naslovnice, ki so ga razglasili tudi za "playmate" zime 2021. 

Legendarna moška revija je naziv "playmate meseca" podeljevala vsak mesec, zdaj pa bo to počela le še štirikrat letno. Tako bo vsak letni čas dobil svojo kraljico. 

Za Fox News je Guedesova povedala, da kar ni mogla verjeti, da so med vsemi čednimi modeli izbrali prav njo. Dodaja, da se je med fotografiranjem zelo zabavala in da so vsi člani ekipe do nje bili zelo prijazni. "Zdelo se mi je, kot da se zgolj družimo in ustvarjamo nekaj neverjetnega," se spominja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta