Punca Juventusovega zvezdnika po treh letih zveze priznala, da jo spolno privlačijo tudi ženske

D.Ži
22.01.2021 11:20
Paulo Dybala se na javno priznanje svoje punce še ni odzval, slišati pa je, da ga njena odprtost v spalnici ne moti prav zelo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pevka in igralka Oriana Sabatini je že nekaj časa v zvezi z Juventusovim zvezdnikom Paulom Dybalo, na družbenih omrežjih pa ji sledi skoraj 6 milijonov ljudi. Dybala jo je spoznal leta 2017 na koncertu Ariane Grande v Buenos Airesu, kjer je delala kot plesalka. Tako zelo ga je očarala, da si je nemudoma priskrbel njeno telefonsko številko, jo povabil na pijačo, vse ostalo je steklo samo od sebe.  Skupaj sta že tri leta. Zdaj je Sabatinijeva dvignila nekaj prahu s priznanjem, da jo spolno privlačijo tudi ženske. "Če že moram lepiti nalepke nase, potem mislim, da sem biseksualka," je izjavila. 

Italijani in Argentinci pišejo, da so že tri leta slutili, da ima rada tudi ženske, zlasti po spotu za pesem Ostani ali teci, v katerem se objema in poljublja z manekenko Soledad Alonso.

"Nič ni boljšega v življenju od občutka svobode," je takrat odgovorila na vprašanje o svoji spolni usmerjenosti. Sabatinijeva je sicer nečakinja nekdanje argentinske teniške zvezdnice Gabriele Sabatini in tudi o njeni spolni usmerjenosti se je v preteklosti že špekuliralo, saj ni poročena in nima otrok. A ni nobene potrditve, da je res istospolno usmerjena, je pa znano, da je imela v preteklosti moške partnerje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta