Zvezdnika serije Somrak in njegovo punco našli mrtva. Kaj se je zgodilo?

D.Ži
19.05.2020 09:28

Sanjala sta o restavraciji, a skupaj mnogo prehitro umrla. Kaj je vzrok smrti, bo pokazala preiskava.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Igralec iz kultne sage Somrak Gregory Boyce in njegova 27-letna punca sta mrtva. Njuni trupli so minuli teden našli v njegovem stanovanju v Las Vegasu, policija pa je prve informacije o tragičnem dogodku javnosti sporočila šele v ponedeljek. 30-letni Boyce in Natalie Adepoju so za mrtva razglasili 13. maja, poroča E! News, za uradni vzrok smrti pa bo potrebno počakati na konec preiskave.
{instagram}https://www.instagram.com/p/ByWXyl0gXg1/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Boycea se spomnimo po vlogi v prvem delu filmske franšize Somrak iz leta 2008, v kateri je igral Tyler Crowleya, ki je bil zaljubljen v Bello Swan, ki jo je igrala Kristen Stewart. Na kratko se je pojavil tudi v filmu Apokalipsa leta 2018. Njegova mama je razkrila, da sta tik pred smrtjo s punco želela odpreti restavracijo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CABcaCuAzjc/{/instagram}
"Skrušena sem brez tebe. Raztrgana, izgubljena v bolečini," je napisala užaloščena Lisa Wayne. Boyce se je v Las Vegas preselil prav zato, da bi skrbel za mamo, a je v Los Angeles redno potoval zaradi igralskih obveznosti in da bi tam videl svojo hči, 10-letno Alayo, njegova punca pa je tam pustila mladega sina Egypta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta