(FOTO) Bi jo še prepoznali? Nekdanja slovenska misica se je odločila za drastično spremembo videza

A.L.
10.02.2022 15:33
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Velika modna navdušenka, spletna vplivnica, nekoč pa misica Tjaša Kokalj Jerala je sredi januarja sledilce presenetila z novo podobo. Svoje daljše lase je zamenjala s povsem kratko pričesko in marsikoga pustila brez besed. Večina izmed več kot 50 tisoč sledilcev se strinja, da je svetlolaska s pogumno potezo naredila pravo stvar, prepričani so, da ji nov videz nadvse pristaja.

Da se z novo podobo v svoji koži dobro počuti tudi Tjaša, pričajo številne fotografije, ki jih objavlja na družbenih omrežjih. 

Da rada eksperimentira s svojim videzom, pa dokazuje tudi dejstvo, da je to že druga sprememba pričeske v letošnjem letu. "Novo leto, nova jaz," je v začetku leta sporočila sledilcem. "Končno sem našla frizuro, ki pritiče moji osebnosti - nora, no. In če se sprašuješ, kateri frizer je delal na silvestrovo, nobeden," je dodala in s tem sporočila, da se je postrigla kar sama.

Takrat si je Tjaša Kokalj Jerala omislila frufru in kratek paž. Tega je že kmalu zamenjala z zares kratkimi lasmi, s katerimi zdaj navdušuje spletne sledilce.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta