(FOTO) Zaljubljena Jennifer Lopez pokazala svoje jeklene mišice. Oblekla je le nekaj trakcev

D.Ži
04.02.2022 09:00

Vroča latino diva te dni kar žari. 52-letna pevka in igralka je za intervju oblekla eno najbolj drznih oblek doslej.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Latino diva Jennifer Lopez je na Instagramu povzročila prijetno vznemirjenje s posnetki, na katerih nosi modno kreacijo, ki razkriva njene jeklene mišice. 52-letna Lopezova je nosila obleko nenavadnega kroja, ki ji razgaljala njen trebuh, zanimivo kombinacijo pa je izbrala za intervju za New York Times. Na spodnji povezavi je objavljenih več fotografij: 

Zvezdnica trenutno promovira svoj novi film "Marry Me", ki bo izšel čez nekaj dni, v filmu pa se je pojavila ob pevcu Malumi in igralcu Owenu Wilsonu. Zanimivo je, da igra svetovno znano pevko, ki se skuša spopasti s težo ljubezenskega življenja, ki se odvija pred očmi celega sveta.

V intervjuju je povedala, da ima njen lik v novem filmu zelo specifično življenje, s katerim se lahko zelo dobro poistoveti. Razkrila je tudi, da rada dela, a zvezdniškega pompa ne mara.

Profimedia

"Želim samo peti, plesati in igrati. Vse ostalo pride zraven in moraš se naučiti, kako krmariti po vsem tem," je Lopezova dejala za New York Times.

V zadnjih mesecih se ves svet ukvarja z njeno pogreto zvezo z Benom Affleckom, s katerim se je spet poparčkala lani.

Jennifer in Ben sta bila prvič v razmerju med letoma 2002 in 2004, stike sta spet vzpostavila februarja lani, ljubezen se je nato kmalu spet vnela.

Jennifer Lopez and Ben Affleck coming from diner at the POLO BAR Jennifer Lopez and Ben Affleck coming from diner at the POLO BAR, New York, USA - 03 Feb 2022,Image: 658987615, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia
Profimedia

Aprila je J.Lo po nizu govoric, da jo je prevaral, na čevelj dala zaročenca Alexa Rodrigueza, ki ga medtem videvajo že z drugimi slavnimi ženskami. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta