(FOTO) Bi odvezali pentljo? Severina povsem brez oblačil pozirala med valentinovimi darili

D.Ži
15.02.2021 13:07
Oboževalci se sprašujejo, kako je praznik ljubezni preživela v resnici, glede na to, da njenega moža že dolgo ni na spregled.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mediaspeed

Težko bi si zamislili prizor, ki bi njene oboževalce za valentinovo bolj razveselil. Hrvaška glasbena zvezdnic Severina Kojić je pozirala povsem gola, svoje najbolj intimne predele pa je zakrila za darili. Tako je nastala simpatična, domiselna fotografija, ki je seveda postala pravi instagramovski hit. "Ta prečudoviti praznik ljubezni, ki je včasih mučil vsakega od nas, nekatere pa zagotovo pravkar. Ne moremo v restavracije, kavarne, od straha ne hodim niti h kozmetičarki, pa tudi ljubi se mi ne (poznate ta občutek ...)," je fotografiji pripisala Severina. 

V hipu se je vsulo več kot 15 tisoč všečkov in nešteti komentarji. Kakšno je bilo njeno valentinovo v resnici, lahko le ugibamo, saj njenega moža Igorja Kojića že dolgo ni na spregled, govorice o razpokah v zakonu pa postajajo vedno glasnejše. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta