(FOTO) Charlene in Albert nas iz Afrike prepričujeta, da se ne ločujeta. Ona vsa bleda in utrujena

26.08.2021 10:30
Po dolgih mesecih je monaški princ Albert vendarle sedel na letalo in z otrokoma odpotoval v Južnoafriško republiko, kjer naj bi njegova žena prestala zahtevno operacijo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Chinese President Xi Jiping, wife of China's President Peng Liyuan, Princess Charlene of Monaco and Prince Albert II of Monaco pose upon the arrival of the Chinese President in Monaco on March 24, 2019. Chinese President heads to the French Riviera for the final leg of his European tour, as French President looks to forge a united European front to contend with China's global ambitions.

Pictured: Princess Charlene of Monaco and Prince Albert II of Monaco,Image: 421877063, License: Rights-managed, Restrictions: -ARG, -BEL, -CZE, -FIN, -FRA, -DEU, -ITA, -MEX, -NOR, -PER, -PRT, -ESP, -CHE, -GBR, Model Release: no, Credit line: Profimedia (foto: Profimedia)
Profimedia

Novo poglavje v monaški knežji zakonski limonadi. Več mesecev sta živela 43-letna princesa Charlene in 63-letni princ Albert ločeno. Tudi otroka sta samevala v Monaku, medtem ko je njuna mama bila v domači Južni Afriki in prav nič ni kazalo na to, da bi kmalu prišla v kneževino. Govorice o najhujši zakonski krizi doslej so se razplamtele, princ je javnosti v zadregi pojasnjeval, da je njegova žena v Afriki zelo bolna in da čaka na operacijo, ona pa je vmes manekensko pozirala za kampanjo za ohranitev nosorogov in spreminjala pričeske. Situacijo je dvor poskušal miriti z objavo pocukranih, kičastih posnetkov njune skupne sreče iz minulih let, zdaj pa je očitno vendarle prišlo do velikega srečanja. 

Ni šlo drugače, kot da je princ Albert za dvanajst ur sedel na letalo in poskušal rešiti, kar se še rešiti da. Uradno velja, da je Charlene doživela hudo vnetje ušes, grla in nosa, zato je v Južni Afriki prestala operacijo, po kateri pa ni smela na letalo, saj naj ne bi mogla v ušesih izenačevati pritiska. Govorice seveda trdijo nekaj povsem drugega - da sta z možem povsem odtujena, da je ona Monaka že sita in da tiste njene solze ob poroki niso bile solze sreče.

Albert je z otrokoma končno prispel v Južno Afriko in prizori, ki nam jih družina pošilja od tam, so hollywoodsko ganljivi. Fotografije nenadne družinske sreče dežujejo. Zakonca se tesno objemata, otroka sta testno ob njiju, ona pa je ob tem videti  opazno utrujena, bleda in ne prav zdrava. Jasno, gre za premišljeno piarovsko taktiko. "Tako vesela sem, da je družina spet z mano," na Instagramu piše Charlene, ki preko Instagrama sporoča, da je pri njih vse, kot mora biti. Pri vsej čustveni drami je skoraj povsem prezrt ostal ponesrečen, nenavadno špičast trikotni frufru njene hčerke Gabrielle, ki je v Afriko prišla očitno precej namrščena.

"Gabrielle se je odločila, da si pričesko uredi sama," je pojasnila Charlene, ki je tudi sama v zadnjih mesecih večkrat šokirala z radikalno kratkimi in zabritimi pričeskami. Poznavalci razmer na monaškem dvoru sicer še naprej vztrajajo pri napovedih, da bo novica o ločitvi knežjega para prej ali slej vendarle prišla v javnost. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta