(FOTO) Eden najboljših tipov iz 90-ih je še vedno v vrhunski formi. A počakajte, da vidite njegovega sina ...

D.Ži
09.02.2022 10:56

Ryan Philippe za svoje mišice trdo gara. Vse kaže na to, da je svojo čednost prenesel tudi na podmladek.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralec Ryan Phillipe že od 90-ih let minulega stoletja meša glave ženskam s svojim izklesanim telesom. Pri 48-ih letih lahko v zadrego spravi tudi pol mlajše fante.

Na svojem Instagramu se pogosto hvali s svojimi mišicami in očitno je, da za svojo vrhunsko formo trdo gara, kar potrjujejo tudi njegove zadnje fotografije.

Igralca so v Los Angelesu med jutranjim tekom ujeli paparaci, z njim pa je sin, 18-letni Deacon, ki ga je spočel z igralko Reese Witherspoon. Ob tem, da je Ryanu zelo podoben, je Deacon lepoto podedoval tudi po mami, zato nekateri že zdaj napovedujejo, da bo postal še večji zapeljivec od očeta. 

Phillippe in Witherspoonova sta po ločitvi ostala v dobrih odnosih in pred kratkim s sinom pozirala za skupne fotografije, ki sta jih delila na družbenih omrežjih.

"Kako se je pa to zgodilo? Deacon praznuje 18. rojstni dan?! En dan se je igral s Pokemoni in pel pesmi Bruna Marsa, naslednji dan pa je že višji od mene, peče na žaru in snema pesmi s prijatelji. Srce mi bo počilo od ponosa zaradi tega, kakšen človek je postal. Srečen 18. rojstni dan, Deacon. Rada te imam do lune, sonca in vseh zvezd na nebu," je fotografiji pripisala slavna mama. 

Ryan in Reese sta bila poročena med letoma 1999 in 2006, veljala sta za enega najlepših hollywoodskih parov. Skupaj imata tudi hčerko Avo, ki je prav tako igralka in je videti kot kopija svoje mame.

Reese je danes srečna z Jimom Tothom, s katerim se je poročila leta 2011, Ryan pa se še ni ustalil.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta