(FOTO) Hči Heidi Klum pozirala razgaljenih prsi in ogorčila javnost: "To je ilegalno, stara si komaj 17 let!"

19.10.2021 09:25
Na modno sceno je zakorakala najstniška hči slavne nemške manekenke. Mnogi so prepričani, da se brez vplivne mame modnim brvem ne bi niti približala.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hči nemškega supermodela Heidi Klum, komaj 17-letna Leni Klum, je pozirala za revijo Rollacoaster. Na fotografiji si z roko prekriva razgaljene dojke, kar je vznemirilo javnost, saj je deklica še mladoletna. Fotografijo s snemanja je na svojem Instagramu delila s svojimi sledilci, ki jih že več kot milijon, fotografija je v samo nekaj urah zbrala več kot šest tisoč zaskrbljenih komentarjev. Strinjajo se, da gre sicer za zelo estetski izdelek, a da je Klumova zanj še premlada. 

"Je to sploh zakonito? Stara je le 17 let," je pod fotografijo zapisal komentator. "Oh, to je nezakonito!" dodaja druga. "Dekle, ali nisi mladoletno? Kdo ti dovoli takšne stvari? Kje je tvoja mama?" kritizirajo Heidi

Mnogi so bili presenečeni tudi, ko je Leni nedavno precej pompozno zakorakala na modno sceno. Njena telesna višina je daleč od manekenske, slišati je tudi očitke, da modnim brvem ne bi prišla niti blizu, če ne bi imela tako slavne mame, ki ima v tej industriji številna poznanstva. 

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta