(FOTO) Ne navija samo z rokami: Heidi Klum je oblekla dres, ki je komaj kaj zakril

D.Ži
16.06.2021 09:54
Ena najbolj znanih nemških manekenk je dres nemške reprezentance prekrojila tako, da je v njem pokazala razvpiti "underboob".
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka Heidi Klum zavzeto spremlja Evropsko nogometno prvenstvo in očitno ne navija samo z rokami. Ena najbolj znanih nemških lepotic je te dni na splet poslala fotografijo, na kateri pozira v dresu nemške reprezentance, kar niti ne bi bilo tako zelo posebno, če ne bi dres nekoliko prekrojila po svoje.

Odrezala ga je tako na kratko, da dres med nošnjo razkriva spodnji del njenih dojk. Njen "underboob", kot se takšnemu dekolteju v modnem žargonu reče, je spletne sledilce več kot navdušil, mnogi hvalijo tudi njen izklesan trebuh. Odrezan dres je skombinirala s spodnjim delom črnega bikinija.

Tekme z njo spremlja tudi mož Tom Kaulitz, polčas si krajšata z igranjem biljarda. Heidi ima te dni polne roke dela, saj je steklo snemanje nove sezone šova Ameriški talent, v katerem blesti kot voditeljica.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta