(FOTO) Jennifer Aniston priznala, da je med karanteno naredila veliko napako

D.Ži
07.04.2020 09:39

Dom hollywoodske zvezdnice po novem krasi zelo nenavadno umetniško delo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Jennifer Aniston je voditelju Jimmyju Kimmlu priznala, da je med bivanjem v karanteni naredili veliko napako. 51-letna igralka se je odločila z javnostjo deliti svoj na novo odkriti talent, ki ga zdaj, ko ima toliko prostega časa, poskuša razviti. Trenutno se nahaja v svoji razkošni rezidenci na Beverly Hillsu. Jennifer pravi, da je začela eksperimentirati s slikanjem. Naročila je ves potreben material, priročnike, paleto barv, namesto tega pa je dobila že narejeno sliko. 
{instagram}https://youtu.be/PWL4u6Z5fR0{/instagram}
"Seveda sem naročila nekaj popolnoma drugega kot to, kar sem nameravala. Hotela sem naročiti barve po številkah, v resnici pa sem naročila že dokončano sliko," pripoveduje Jennifer. Težava je tudi v tem, ker je njena nova slika ogromna in zanjo celo v svoji megalomanski vili težko najde prostor. Težava je tudi v motivu. Na sliki je orjaška pisana žaba, ki igra golf. "Ko pogledate to sliko, v bistvu zelo težko ugotovite, kaj je na njej," se smeji igralka. Jimmy jo je vprašal, kje bo mojstrovino obesila. Anistonova pravi, da to ni tako enostavna odločitev, saj je pomotoma naročila tri različne slike in še ne ve, kaj jo bo čez nekaj dni presenetilo. Pravi, da se bo zdaj nekaj časa vzdržala spletnih nakupov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta