(FOTO in VIDEO) Zvezdnik YouTuba za 25. rojstni dan sedel v avto in umrl

A.L.
12.05.2020 15:41

"Že zdaj te zelo pogrešam, to ni pravično," je zapisal njegov brat.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prijatelji, družina in oboževalci Coreyja La Berrieja so užaloščeni ob novici, da je zvezdnik YouTuba podlegel poškodbam, ki jih je na svoj 25. rojstni dan utrpel v prometni nesreči. "Nikoli si nisem predstavljal, da bom moral kdaj zapisati kaj takšnega, a si vsi zaslužite vedeti. Moj brat Corey je sinoči umrl v prometni nesreči, vozil je njegov prijatelj, ki je bil pijan. To je najtežja stvar, ki sem jo kadarkoli moral narediti. Že zdaj te zelo pogrešam, to ni pravično," je zapisal. "Hvala, ker si bil vedno najboljši starejši brat, zelo te imam rad. Življenje brez tebe nikoli več ne bo enako. Počivaj v miru. Pozdravi dedka in babico zame, rad te imam."
{embed_youtube}https://youtu.be/Ehq4QaNcKzc{/embed_youtube}

{instagram}https://www.instagram.com/p/B_qQLkiHLil/{/instagram}
Fox News je pridobil sporočilo za javnost, v katerem je losangeleška policija potrdila, da so zaradi umora aretirali osumljenca, 27-letnega Daniela Silvo. Slednji naj bi močno vinjen sedel za volan in vozil s preveliko hitrostjo, zaradi česar je izgubil nadzor nad vozilom, trčil v stop znak in drevo ter pri tem ubil sopotnika. 27-letnik naj bi po nesreči poskušal celo pobegniti, a so ga mimoidoči uspeli ustaviti.
{embed_youtube}https://youtu.be/aRORNMVpNgA{/embed_youtube}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B-F8CRSns6I/{/instagram}
Posnetki z družbenih omrežij slavnega youtuberja kažejo, kako je nekaj ur pred nesrečo popival v svojem domovanju in slavil rojstni dan. "Moje srce je zlomljeno. Pa prav na njegov 25. rojstni dan ... Bil je močno pijan, usedel se je v avto, ki ga je vozil še en pijan voznik. Ni besed, ki bi opisale žalost, ki jo čutim ob izgubi otroka," je zapisala njegova mama.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8cbSNPHxGs/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta