(FOTO) Ivanka Trump se je pohvalila s tem, kaj počne v samoizolaciji, pa so jo raztrgali

D.Ži
20.03.2020 10:09

Nič hudega, če nimate službe, še vedno lahko postavite šotor sredi dnevni sobe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Hči ameriškega predsednika se je te dni očitno vživela v vlogo Marthe Stewart.
Reuters

Svetovalka in hči ameriškega predsednika Ivanka Trump je trenutno v samoizolaciji, potem ko se je srečala z avstralskim funkcionarjem, pri katerem so kasneje potrdili okužbo s koronavirusom. 38-letna hči Donalda Trumpa iz hišne karantene svoje spletne sledilce redno obvešča o svojih poslovnih in zasebnih podvigih, te dni je pokazala tudi, kako je videti njen dan z otroki. Čeprav je upala, da bo s tem dvignila osveščenost o tem, kako pomembno je v času epidemije ostati doma, so jo spletni sledilci na koncu ostro napadli. Ivanka je pokazala, kako s svojimi otroki tabori pod šotorom v dnevni sobi, kritiki pa so jo nato napadli, da se ji očitno še sanja ne, s čem se morajo Američani te dni ukvarjati v resničnem svetu, ki ga je koronavirus postavil na glavo. "Ostajate doma z otroki? Morda lahko taborite v dnevni sobi. Poveznite rjuho čez metle, ki ste jih povezali z lepilnim trakom. Pripravite jedi ter zapakirajte sendviče in solato. Zabavna aktivnost, ki bo družino zbrala okoli skupnega obroka," je napisala in pozvala starše, naj bodo ustvarjalni pri snovanju otroške zabave. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B91WUauBz1O/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Bela hiša je medtem prepovedala javna zbiranja skupin z več kot desetimi osebami, številne tovarne so zaprte, mnogi v času epidemije ne bodo prejeli plače. Hkrati je njen oče sprejel odločitev o ločevanju otrok od staršev migrantov na meji, zato se je mnogim Ivankina objava zdela zgolj dvolična in neokusna. "Drugi poskušajo preživeti s svojimi otroki, plačati položnice, kupiti straniščni papir, ti pa se igraš mamo. Si lahko še bolj brezčutna?" in "Morala bi priti v Portoriko, po potresu smo veliko šotorili," sta le dva od žolčnih komentarjev.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B94Acv3BLY7/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta