(FOTO) Jasna Kuljaj se je v kopalkah in vročih hlačkah pokazala v Ankaranu

D.Ži
11.06.2021 09:55
Medtem ko nekatere spletne vplivnice že pozirajo na eksotičnih tujih lokacijah, je naša priljubljena voditeljica izbrala dobri stari Ankaran.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet TV

Jasna Kuljaj je fejst punca, pa naj ima na sebi elegantne večerne obleke ali kopalke. Dasiravno se zdi, da jo oboževalci raje vidijo v slednjih. Simpatično klepetavo voditeljico, ki trenutno blesti v planetovem zabavnoglasbenem šovu Pri črnem Petru, je te dni očitno zajelo poletno vzdušje. Je ena prvih znanih Slovenk, ki so se letos že pokazale v kopalkah. 

Jasna zaenkrat ostaja zvesta slovenskim naravnim lepotam. Medtem ko nekatere slovenske spletne vplivnice že pozirajo v eksotičnih tujih kraljih in prestižnih letoviščih, je skromna in Sloveniji predana Kuljajeva v vročih hlačkah iz džinsa in črnem zgornjem delu kopalk suvereno pozirala kar v dobrem starem Ankaranu.

Dodala je še ključnik #prvicletos, kar pomeni, da je pravkar odprla svojo morsko sezono 2021. Komentatorji so nad ankaranskim razgledom očitno navdušeni. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta