(FOTO) Jennifer Aniston in njena najboljša prijateljica imata na zapestjih enaki skrivnostni tetovaži. Kaj pomenita?

D.Ži
08.03.2021 11:07
Hollywoodsko zvezdnico z Andreo Bendewald veže posebna vez, ki jo simbolizirajo enajstice.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Jennifer Aniston in njena prijateljica sta tako zelo povezani, da imata na zapestjih celo enake tetovaže. Bilo je lani, ko so oboževalci prvič opazili, da ima hollywoodska zvezdnica romantičnih komedij vtetovirani številki 11 11. Da ima prav takšno tetovažo tudi njena najboljša prijateljica, igralka Andrea Bendewald, je Anistonova razkrila šele zdaj. Na fotografiji z Andreinega rojstnega dne vidimo številki 11 11 tudi na njenem zapestju. 

51-letni Jennifer in Andrea sta prijateljici že več kot 37 let. Prejšnji mesec je Bendewaldova ob rojstnem dnevu čestitala Anistonovi in objavila fotografijo svojega zapestja.

"Komaj čaka, da skupaj praznujeva in si zaželiva še več čarobnih želja! 11:11 Rada grem skozi življenje s tabo," je pripisala objavi. Ni povem jasno, kaj te številke pomenijo, a bi lahko bile povezane z Jenniferinim rojstnim datumom, 11. februarjem, ali pa s psom Normanom, ki je poginil leta 2011.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta