(FOTO) Jennifer Lopez vse bolj togega obraza trdi, da ne uporablja botoksa

D.Ži
20.01.2021 08:35
Oboževalci močno dvomijo, da lahko latino diva svoj mladostni videz pripiše le svoji novi kozmetični liniji.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

51-letna Jennifer Lopez je te dni spet v središču pozornosti javnosti, saj jo sledilci na družbenih omrežjih obstreljujejo z očitki. Na živce jim gre misel, da se je vroča latino diva očitno zelo navdušila nad botoksom in da postaja njen obraz vse bolj tog. Zvezdnica zadnje čase z oboževalci deli informacije o svojih lepotilnih navadah, deli nasvete in pozira nenaličena. Delila je tudi video, v katerem trdi, da botoksa ne uporablja, hkrati pa oglašuje masko za obraz iz svoje nove kozmetične linije. In nekaterim je prekipelo. "Naj samo omenim, da se med govorom tvoje obrvi in čelo niso premaknili niti malo. Brez dvoma uporabljaš botoks in to veliko. Kar je v redu. Samo pravim," je vse skupaj pokomentiral eden od sledilcev. 

Jennifer skoraj nikoli ne odgovarja na komentarje, ki znajo biti tudi zelo nesramni, a tokrat se je oglasila. "To je samo moj obraz. Ne vem več, kolikokrat naj še povem, da nikoli nisem bila na botoksu, injekcijah ali operacijah. Samo pravim. Dajem vam še en J.Lo nasvet: poskusite izkoristiti svoj čas na način, da boste pozitivni, prijazni in spodbudni za druge. Ne tratite časa zato, da bi druge omalovaževali. To vas bo naredilo lepše in mlajše. Pošiljam vam poljubčke," je napisala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta