(FOTO) Jo še prepoznate? Razvpita La Toya je danes videti zelo drugače

D.Ži
09.06.2021 13:35
Naša najbolj znana zvezdnica filmov za odrasle danes živi umirjeno, nič kaj škandalozno in razvratno življenje.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pro Plus

Ko govorimo o najbolj razvpitih Slovenkah, ki so se kariere lotile po svoje, nam zagotovo prej ali slej na misel pride tudi njeno ime. No, vsaj umetniško. La Toya Lopez je brez dvoma ena najbolj originalnih in posebnih zvezdnic slovenske scene. Svoj čas je bila kar prisotna, ne samo v trdoerotičnih filmih in resničnostnih šovih, videli smo jo tudi v kakšni pogovorni oddaji. No, slovenska Oprah Winfrey ni nikoli postala, je pa nabrala kar nekaj oboževalcev, ki so ob njeni filmografiji uživali v intimi svojega doma. 

O sebi in svetu je vedno govorila brez dlake na jeziku, med drugim je pred časom razkrila tudi, da je izgubila skoraj dvajset kilogramov. Nato smo nanjo malce pozabili, zato je bilo presenečenje toliko večje, ko se je po nekaj mesecih spet oglasila na svojem instagramovskem profilu.

Naredila je nekaj avtoportretov in resnično je videti manj pornografsko. Dramatična ličila so izginila, preprost, naraven videz pa ji zelo pristoji. Zdi se, da še vedno lepo skrbi zase in da je precej umirjena. Po vseh tistih napornih snemanjih in položajih si je nekaj oddiha vsekakor zaslužila. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta