(FOTO) Kako neprijetno! Rebeki Dremelj se je med vikendom grdo zalomilo

D.Ži
11.01.2022 09:05

Naša priljubljena pevka je ugriznila v pretrd oreh. No, niti ni bil oreh ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni arhiv

Bila je relativno lepa, če ne celo idilična nedelja, dokler se ni povsem nepričakovano zalomilo. Vsaj pri Rebeki Dremelj doma, kjer je naša priljubljena pevka, kot pravi rek, ugriznila v pretrd oreh. V resnici ni šlo za oreh, ampak nekaj, kar se je zdelo mehkejše, pa ni bilo. Rebeki je namreč nedeljski mir skalil odlomljen zob, neprijetno prigodo pa je delila s svojimi spletnimi sledilci.

"Kako pa kaj vaša nedelja?" je zapisala ob fotografiji. Ker je njene oboževalce seveda zelo zanimalo, kaj se ji je pripetilo, je pojasnila, da je ugriznila v prepečenec, zob pa se je odlomil. Večna optimistka seveda ni dovolila, da bi jo škrbina povsem zamorila, zato je dodala, da že ve, kje si bo dala zob popraviti.

Njen značilni široki nasmeh bo tako na veselje mnogih kmalu nazaj, vmes pa ga lahko občudujemo na fotografijah, ki jih je naredila v prazničnih dneh, ko je s prijateljem, pevcem Sebastianom na Laponskem obiskala Božička in zapela svoj prvi skupni duet Ko primeš me za roko. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta