(FOTO) Kanibalizem, grozljive fantazije ... Pretresljive obtožbe na račun 34-letnega zvezdnika se vrstijo

A.L.
26.01.2021 16:44
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

V Hollywoodu že od začetka januarja odmeva bizarna afera, katere protagonist je Armie Hammer, zvezdnik filma Pokliči me po svojem imenu. Ta naj bi ženskam pošiljal nenavadna, izprijena sporočila, v katerih med drugim piše, da je kanibal in da bi jih rad pojedel. Začelo se je z objavo zasebnih sporočil, ki naj bi jih Hammer na Instagramu poslal neki ženski, s katero si je dopisoval. V njih je igralec fantaziral o posilstvu z nožem, kanibalizmu in sadomazohizmu.

34-letnik se je sicer lani po desetih letih ločil z 38-letno Elizabeth Chambers, s katero ima dva otroka. Njun razhod je bil za javnost precej nepričakovan, razlog pa naj bi bili igralčevi številni skoki čez plot. Chambersova je za javnost povedala, da nekdanji mož pred njo nikoli ni govoril o  tovrstnih stvareh, njeni prijatelji so medijem povedali, da je po vsem, kar prihaja v javnost, pretresena. "Armie ima mračno stran, za katero ni vedela. Če jo je imel že ves čas, jo je dobro skrival," je dejal eden od prijateljev.

O igralčevih dejanjih je javno spregovorilo več žensk, ena je dejala, da je morala po končanem razmerju poiskati pomoč psihiatra. "Moram piti tvojo kri. Predstavljam si, kako držim tvoje utripajoče srce v svojih rokah in nadziram njegov utrip. Sem 100-odstotni kanibal. Hočem te pojesti. To je strašljivo priznati. Nikomur še nisem tega povedal," naj bi bilo eno od sporočil. Vsa objavljena sporočila naj bi bila pristna, poročajo tuji mediji.

Zdaj je v pogovorni oddaji televizije E! gostovala tudi 22-letna manekenka Paige Lorenze, ki se je z igralcem zapletla lani jeseni. Kot pravi, je bil sprva očarljiv in zabaven, a razmerje je kmalu prešlo tudi v sadomazohistične vode, ki jih je 22-letnici predstavil zvezdnik. Med spolnimi odnosi naj bi uporabljal različne igračke, tudi leseni lopar. Decembra je manekenka zvezo prekinila preko sporočila, kot pravi, je imela dovolj njegovega nenehnega nadzorovanja in spraševanja kje in s kom je.

Zvezdnik se na nobeno od obtožb še ni odzval.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta