(FOTO) Kje se je zalomilo? Ula Furlan se je po samo treh mesecih poslovila od nove službe

A.L.
06.05.2022 09:41

Decembra so v Centru urbane kulture Kino Šiška iskali novega sodelavca in takrat je ekipo najbolj prepričala Ula Furlan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ni minilo prav dosti časa, odkar smo poročali, da je Ula Furlan v svoji karieri obrnila nov list in stopila na pot, ki jo osrečuje. Podala se je v piarovske vode. Decembra so v Centru urbane kulture Kino Šiška iskali novega sodelavca in takrat je ekipo najbolj prepričala prav priljubljena igralka, voditeljica, model, spletna vplivnica in kolumnistka.

A očitno se je nekje zalomilo. Po le treh mesecih poskusnega dela so se razšli, Slovenske novice poročajo, da naj bi se odločili za sporazumno prekinitev delovnega razmerja, zato v Kinu Šiška zdaj iščejo novo pomoč. Zdaj že nekdanji delodajalec Uli želi "srečno kariero v prihodnosti". 

Profimedia

Tudi Uli dela gotovo ne bo zmanjkalo. Ali bo že kmalu našla novo zaposlitev, pa bo gotovo obvestila tudi sledilce na družbenih omrežjih, kjer je postavna temnolaska zelo aktivna.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta