(FOTO) Samo dva bleščeča trakca sta zakrivala prsi slavne pevke. Napačen premik bi vodil v modno katastrofo

D.Ži
25.03.2022 08:35

Halsey velja za eno modno najbolj drznih zvezdnic na svetovni sceni. Tokrat je šla še korak dlje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška pevka Halsey je oboževalce presenetila s precej drzno modno kombinacijo, v kateri se je pojavila na podelitvi nagrad iHeartRadio v Los Angelesu.

Profimedia

27-letna Halsey se je odločila za nenavaden kombinezon, v katerem je več pokazala kot skrila, njeno bujno oprsje so prekrivali le bleščeči trakovi. Pred fotografi je drzno in zelo samozavestno pozirala in se pri tem zapeljivo smehljala. 

Profimedia

Fotografije s podelitve je objavila tudi na svojem Instagram profilu, kjer jo spremlja 27,8 milijona ljudi. Prejela je številne pohvale.

"To je predobro", "Kričim", "Ti si ikona", "Sesula si me", "Zelo seksi si", "Nisi ženska, si boginja", "Kakšna kraljica" vpijejo v komentarjih navdušeni sledilci. 

Profimedia

Halsey je svetovno slavo dosegla z uspešnicami, kot so "Closer", "Without Me" in "Bad at Love". Dvakrat je bila nominirana za nagrado grammy, na policah ima doma več zlatih kipcev, med drugim nagradi Billboard in MTV VMA, revija Time pa jo je pred dvema letoma uvrstila med 100 najvplivnejših ljudi na svetu.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta