(FOTO) Ljudje ne nehajo komentirati močno pomlajene Demi Moore: Pa tako lepa je bila nekoč ...

Denis Živčec
02.11.2021 10:50
Hollywoodska zvezdnica je po mnenju številnih oboževalcev močno pretiravala z botoksom in polnili.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hollywoodska igralka Demi Moore zadnjih nekaj mesecev priteguje kar veliko pozornosti s svojim videzom, ki je več kot očitno posledica pretirane uporabe botoksa in polnil.

Fotografije govorijo zase. Na tistih, posnetih v zadnjih mesecih, je povsem neprepoznavna. Njen videz na instagramu že nekaj časa komentirajo številni sledilci. "Njen obraz ni videti normalen, a ne morem se odločiti, ali gre za ličila ali plastično kirurgijo." "Demi je bila na plastični operaciji." "Tako lepa je bila, zdaj pa se je popolnoma spremenila." je le nekaj negativnih komentarjev njenih spletnih sledilcev. 

58-letna igralka je s krepko pomlajenim in spremenjenim obrazom presenetila že v začetku leta, ko je nastopila na modni reviji v Parizu. Sprehodila se je po modni brvi, mnogi gledalci je niso takoj prepoznali. Podobno zmedene odzive je nedavno sprožil tudi njen nastop na promociji knjige v Los Angelesu. Gostje so se strinjali, da je Demi s pomlajevanjem močno pretiravala.

Profimedia

Pred kratkim se je znašla na naslovnicah svetovnih medijev zaradi domnevne ljubezenske zveze s kolegom Johnom Travolto, s katerim preživi veliko prostega časa. Govori se, da se z njima pogosto druži tudi njen bivši mož, igralski kolega Bruce Willis.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta