(FOTO) Manekenka razočarana nad pritiski družbenih omrežij: "Telesu je po porodu treba dati čas"

A.L.
15.02.2020 09:30

"Kot novopečena mama zaradi družbenih omrežij čutiš pritisk, da si moraš takoj povrniti staro postavo," pravi manekenka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

27-letna manekenka Kate Upton, ki je krasila mnoge naslovnice svetovno znanih revij, se v zadnjem času posveča predvsem materinstvu. Leta 2018 sta se z možem Justinom Verlanderjem, poklicnim igralcem bejzbola, razveselila deklice Genevieve. Zdaj se je pod fotografijo, na kateri doji hčerko, razpisala o pritiskih, ki jih narekujejo družbena omrežja.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7o4_aIHeCt/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5N5v62Heai/{/instagram}
"Kot novopečena mama zaradi družbenih omrežij čutiš pritisk, da si moraš takoj povrniti staro postavo. Tudi sama sem čutila te pritiske, kot vsaka mama," je zapisala. Kot je priznala, je kmalu po porodu začela z obiskovanjem fitnesa, pazila je tudi na prehrano, a hitro ugotovila, kako brez pomena so pričakovanja okolice. Zdaj ej prepričana, da morajo ženske po porodu dati telesu čas, da se zaceli, same pa uživati v radostih, ki jih prinaša materinstvo. Tega se zdaj drži tudi sama, njeno odločitev pa so podprle tudi sledilke, med njimi nekdanji Viktorijin angelček Lily Aldridge.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2HfE6rHPfW/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1hALAoHPwM/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0ZHt6dHTlq/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta