(FOTO) Greh! Alya v Združenih arabskih emiratih pozirala zelo pomanjkljivo oblečena

D.Ži
13.02.2020 13:59

Slovenska pevka si je daleč od oči šejkov privoščila nekaj dubajskega razvrata.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

So države, v katerih je razkazovanje gole kože nekaj povsem vsakdanjega in ne pritegne prav veliko pozornosti. In so države, v katerih velja pravilo: več je več. Vsaj kar se žensk in oblačenja tiče. Vsak, ki je kdaj obiskal Dubaj in ostale Združene arabske emirate, je naletel na nekaj omejitev. Prepoved javnega uživanja alkohola, ženske, ki naokoli hodijo povsem zakrite in burkiniji. Nič posebnega za muslimanski arabski svet, turisti pa se na nove okoliščine morajo nekoliko navaditi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8gLeq3DAfM/{/instagram}
Še dobro jo je odnesla slovenska pevka Alya, ki si je v Dubaju očitno privoščila popoln razvrat. Vsaj za arabske razmere. V črnih hlačah je pozirala sredi vročega peska. Nič zares spornega, a kaj, ko je zgornji del njenega telesa zakrival le majhen črn nedrc. "Pred kratkim sem v Dubaju naredila nekaj fotografij s priznanim fotografom Vipin Hari-jem, bilo mi je v veliko veselje," je napisala na Instagamu in objavila provokativno fotografijo. Še dobro, da je to počela sredi puščave, daleč od oči javnosti, sicer bi v državi tako visokih moralnih standardov zagotovo požela najmanj kak obsojajoč pogled, če ne še kaj drugega.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4oAladj3je/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4j7EQUD5AF/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3pF94bjTy0/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3mH015j00v/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta