(FOTO) Manekenka z dojenčico pozirala povsem brez oblačil. Ljudje so ogorčeni

16.09.2021 09:45
Elsa Hosk je na Instagramu objavila fotografije, na katerih razgaljena pozira s svojo 7-mesečno hčerko, ki je prav tako brez oblačil. Morala jih je odstraniti.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pravi mali spletni škandal je sprožila švedska manekenka Elsa Hosk, ki sicer te dni na polno uživa v materinstvu, saj je februarja rodila deklico. Ker je brez oblačil rada pozirala že prej, je s tradicijo želela nadaljevati tudi po porodu, le da je tokrat pred objektivom slekla tudi dojenčico. Mnenja ob fotografijah so se v hipu razdelila. "Naj ti povem nekaj o mestu, v katerem sem se zaljubila v tvojega očeta," je pripisala fotografiji, na kateri gola zre skozi okno, v naročju pa drži slečeno dojenčico. Mnogi so ob tem bili zgroženi, nekaterim pa so se fotografije zdele čarobne.

Elsa Hosk s partnerjem
Profimedia

Tisti, ki jim tovrstni prizori družinske idile niso prav nič všeč, jo rotijo, naj na splet ne pošilja fotografij svojega slečenega otroka, saj čudakov kar mrgoli. Pozivajo jo, naj spoštuje zasebnost svoje hčerke, ki ji takšne fotografije nekoč morda ne bodo všeč. "To preprosto ni kul," ji sporočajo sledilci.  Očitno je zaleglo ali pa je posredoval kar Instagram sam, saj so fotografije z njenega zida medtem izginile. 

Profimedia
Profimedia

Elsa je v svet mode stopila pri komaj 14-ih letih, v šolskih letih se je ukvarjala s košarko. Po maturi se je preselila v ZDA, kjer ji je uspela izjemna manekanska kariera, saj je postala ena najbolj iskanih manekenk, sodelovala je tudi na revijah znamke Victoria's Secret. Odkrito je spregovorila tudi o svoji odvisnosti od alkohola, s katero se je borila na manekenskem začetku. Pravi, da je trezna že več kot 10 let.

Elsa Hosk na plaži Santa Monica
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta